Málaga

Informe de la trobada a Malaga

Màlaga acollirà l’‘Encuentro de Activistas y Profesionales contra las Violencias Machistas’

El pròxim 9 de maig se celebrarà a la seu de INCIDE de Màlaga (C/ Cru Verde nº 20) l’”Encuentro de Activistas y Profesionales contra las Violencias Machistas”. La reunió serà de 10:00 a 19:00 hores. L’objectiu de la jornada és augmentar el coneixement de les assistents sobre el marc teòricolegal i posar en comú les accions que proposen les diferents entitats i associacions.

La trobada està organitzada pel Centro de Estudios de Investigación de Mujeres (CEIM), INCIDE, el Fórum de Política Feminista (FPF), Feministas Tomando Partido, l’Asociación para la Defensa de la Imagen Política de la Mujer (ADIPM) i la Federación Feminista Gloria Arenas. Hi col·laboren la Plataforma Violencia Cero, Cooperacció i Mujeres en Zona de Conflicto. Coordina Mugarik Gabe

Les participants es distribuiran en grups de treball per aprofundir en una de les àrees següents: prevenció; àmbit jurídic; atenció i tractament; incidència política i mobilització social. Amb tot això, la sessió contribuirà a identificar les dificultats que es troben els col·lectius i a pensar estratègies efectives en la lluita contra les diferents expressions de la violència masclista. A més, analitzaran el Conveni d’Istanbul com a eina de lluita contra la Violència de gènere. “Ens cal saber qui som, què fem i intercanviar les dificultats i els reptes amb els que ens trobem”, asseguren des de l’organització de la trobada, proposada dins el marc del projecte ‘Generando Red para la defensa de los derechos de las mujeres y la erradicación de las violencias machistas’ impulsat per Mugarik Gabe.

Otro sitio de Mugarik Gabe